Szereplők"Azt hittem, ha elmenekülök, akkor végre nyugalomra lelhetek, de arra nem gondoltam, hogy az életben ritka az olyan pillanat, amikor az embernek tényleg nyugta van. Számomra Kaliforniával nem nyugalom jött, hanem az igazi bonyodalom, amitől ismét menekülni akartam, csak az a baj, hogy már a csapdájába estem, ahonnan csak egy kiút van. Ha igazat adsz neki és elfogadod, hogy sikerült a terve." 
"Sosem engedtem, hogy valaki átvegye fölöttem az uralmat. Sosem engedtem, hogy valaki közel kerüljön hozzám, csak amennyire szükséges. Sosem hittem volna, hogy egyszer majd én akarok megnyílni valakinek, aki azon az éjszakát felkeltette a figyelmem. Akivel bunkó voltam, aki nem egyszer fakadt sírva miattam, viszont benne láttam meg azt, amit eddig kerestem."


"Nem gondoltam volna, hogy ez lesz belőle. Fogalmam sem volt róla, hogy fel fog bukkanni, arról meg még annyira se, hogy ilyen gyakran. Tényleg segíteni akartam neki, de ahogy elnéztem, többet ártottam, mint segítettem, vagy mégsem? Hiszen a csukott ajtó mögött sosem tudom, hogy mi zajlik közöttük."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése